Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τηγανητή φέτα με μέλι

Μετά από λαϊκή απαίτηση λοιπόν, ένα πολύ απλό και εύκολο ορεκτικό που είναι σίγουρο ότι θα σας ξετρελλάνει...;-)
Θα χρειαστείτε 1 πακέτο φύλλο κρούστας και σκληρό τυρί φέτα. Κόβετε την φέτα σε παραλληλόγραμμα κομμάτια του 1 περίπου εκατοστού. Κόβετε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες και τυλίγετε μέσα την φέτα σαν φακελάκι.
Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να κοκκινίσει.
Σερβίρετε ζεστό με μέλι.
Μπορείτε αν θέλετε να ζεστάνετε λίγο το μέλι και να προσθέσετε λίγο μπαλσάμικο ξύδι πριν περιχύσετε τη φέτα.
Μυστικό: Πασπαλίστε με μαύρο σουσάμι. Απογειώνει τη γεύση!!! Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τη φέτα με ανθότυρο.

Καλή επιτυχία!
xoxo
A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου