Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μπισκότα με αμύγδαλα και σοκολάτα

Απλά λιώνουν στο στόμα!!! :-)
Υλικά:
125 γρ. βούτυρο μαλακό
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 αυγό
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. μπέικιν
100 γρ. χοντροκομμένα αμύγδαλα
125 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
Διαδικασία:
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε το αυγό. Με το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα προσθέστε λίγο λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Τέλος ρίξτε τα αμύγδαλα και τη σοκολάτα και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
Φτιάξτε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη και βάλτε τα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήστε για περίπου 15 λεπτά στους 180 C.

Καλή επιτυχία!
xoxo
A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου