Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μπισκότα με διπλή σοκολάτα

Αυτά τα κουλουράκια είναι τόσο νόστιμα, που είναι σίγουρο ότι θα τα φτιάχνετε συνέχεια!!! ;-)
Υλικά:
115 γρ. βούτυρο μαλακό
115 γρ. καστανή ζάχαρη
1 αυγό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
75 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
115 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
115 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομμάτια
Διαδικασία:
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια και χτυπήστε καλά. Με το μίξερ στη σιγανή ταχύτητα προσθέστε λίγο λίγο το αλεύρι. Τέλος, ρίξτε τη βρώμη και τις σοκολάτες ανακατεύοντας καλά με ένα κουτάλι.
Πάρτε μικρές κουταλιές από το μίγμα (σαν μικρά βραχάκια) και βάλτε τα σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Αφήστε χώρο μεταξύ τους για να απλώσουν.
Ψήστε για περίπου 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 C μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα.
Μυστικό: Απολαύστε με μία κούπα ζεστής σοκολάτας!!

Καλή επιτυχία!
xoxo
Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου